Ta jesień nie będzie taka straszna, bo pełna Rozkosznych Wieczorów! Po raz pierwszy ruszam w trasę autorską po Polsce, aby spotkać się z wami, śmiać, płakać i rozmawiać o jedzeniu. …
Ta jesień nie będzie taka straszna, bo pełna Rozkosznych Wieczorów! Po raz pierwszy ruszam w trasę autorską po Polsce, aby spotkać się z wami, śmiać, płakać i rozmawiać o jedzeniu. …
Uffffff! Bardzo intensywnie pracowaliśmy, żeby to się stało, ale w końcu mogę oficjalnie ogłosić, że polska edycja „Polish’d” ukaże się już 8 listopada! Poznajcie „Nowe Rozkoszne. Polskie przepisy, które ekscytują”! …
Panie i panowie, oto ona! W końcu mogę oficjalnie przedstawić wam moją drugą anglojęzyczną książkę “Polish’d: Modern Vegetarian Cooking from Global Poland”! To kontynuacja mojej pierwszej książki łamiącej stereotypy, że …
Ciecierzyca w złocistym wywarze, wegańska beza z kremem kokosowym i owocami lata, zielony koktajl z kolendrą i imbirem… To menu, które przygotowałem dla Westwing przepytującego mnie z roślinnej kuchni. Zdradziłem …
Cześć! Ekscytujące wiadomości! Ruszył mój pierwszy program kulinarny (przynajmniej lubię tak o nim myśleć) emitowany co tydzień na znanej wszystkim platformie YouTube. Na kanale znajdziecie filmy z moim przepisami, w …
Ahoj! Donoszę, że w Kwartalnik Przekrój znajdziecie mój nowy kącik kulinarny. Garść inspiracji, chlust humoru, szczyptę rozkoszy. Co numer będę na jego łamach snuć fantazję o tym, co mamy pysznego …