Wegańskie gotowanie. Garść wskazówek i przepisów

Ciecierzyca w złocistym wywarze, wegańska beza z kremem kokosowym i owocami lata, zielony koktajl z kolendrą i imbirem… To menu, które przygotowałem dla Westwing przepytującego mnie z roślinnej kuchni. Zdradziłem bez czego wegańska kuchnia nie może się obejść, od czego muismy zacząć. A także kilka innych rzeczy.

Artykuł znajdziecie tutaj.

Wasz,
Rozkoszny

Wegańskie gotowanie. Garść wskazówek i przepisów 1
te szklaneczki są takie piękne
Wegańskie gotowanie. Garść wskazówek i przepisów 2
Wegańskie gotowanie. Garść wskazówek i przepisów 3
UDOSTĘPNIJ
Share on facebook
Share on twitter

2 komentarze

Ula 5 października, 2021 - 10:00 pm

Owce lata <333
Świetny wywiad – super, że dałeś znać na blogu:)

Reply
rozkoszny 6 października, 2021 - 11:32 pm

haha już poprawiam na owoce!

Reply

Leave a Comment