Orzo, które udaje risotto — kremowe, zielone, pełne wigoru. Szparagi chrupią, mięta przemyka jak bryza. Wszystko w delikatnym, ale pełnym umami sosie, który otula ten makaron przypominający perły, tworząc bardzo …
Orzo, które udaje risotto — kremowe, zielone, pełne wigoru. Szparagi chrupią, mięta przemyka jak bryza. Wszystko w delikatnym, ale pełnym umami sosie, który otula ten makaron przypominający perły, tworząc bardzo …
To kluski, obok których nie można przejść obojętnie. Nie dość, że robi się je w trymiga, to po pierwszym wsiorbnięciu kubki smakowe tańczą walca. Poznajcie makaron w sosie gochujang ze …
Tacos przenoszące do innego wymiaru. To feeria smaków: słodkie, rześkie, lekko ostre i lepkie. Poznajcie tacos z lepkim halloumi i salsą mango. Te tacos to kosmicznie pyszne doznanie. Danie z …
Quesadilla, ale prościej, bo z piekarnika. Farsz to tylko trzy składniki – cheddar, czarna fasola i chipotle – co zaskakuje przy takim ładunku świdrującego podniebienie smaku. Przy robieniu quesadilli zawsze …
Szukacie szybkiego pomysłu na obiad? Tę bajecznie kremową fasole gochujang robi się naprawdę express, bo w 10 minut. Zawsze trzymam co najmniej dwa słoiki fasoli w domu. Wy też powinniście. …
Ten ekspresowy zielony makaron to marzenie każdej fitnesiary, bo wypełniony jest po brzegi zdrowiem, proteinami i rozkosznym smakiem. Na pewno widzieliście już gdzieś podobnie zielone kluski – zawsze na bazie …