Zakochacie się w tej focacci od pierwszego chrupnięcia. Wysokahydracja, rumiana skórka, aromatyczna otoczka z posypki bajgowej do wszystkiego. Focaccia Pro. Wiadomo, że focaccia bez wyrabiania jest super, ale nie można …
Zakochacie się w tej focacci od pierwszego chrupnięcia. Wysokahydracja, rumiana skórka, aromatyczna otoczka z posypki bajgowej do wszystkiego. Focaccia Pro. Wiadomo, że focaccia bez wyrabiania jest super, ale nie można …
To pancakes totalne, puszyste, chrupiące, przypominające bardziej hedonistyczny deser niż śniadanie, ale są poranki, które ich po prostu wymagają. Ich sekretem jest maślanka, chwila leżakowania, ale też masełko, które dodajemy …
Chilaquiles to nic innego jak chrupiące kawałki tortilli zanurzone w aromatycznej salsie pomidorowej. Pełne tekstur i smaków. Nie bez powodu jest to najpopularniejsze śniadanie w Meksyku. Tradycyjnie chilaquiles przygotowuje się …
Oto grzanka jak z bajki. Z ubitym twarogiem, pistacjami i truskawkami w kwiecie pomarańczy. Podstawą jest twaróg śmietankowy, czyli ten mokry, słodki i nieprzyzwoicie tłuściutki. Cienka warstwa kremu pistacjowego, która …
Ta przyjemność pełna szparagów, ziołowego kremu i chrupiących płatów ciasta francuskiego może być waszym rozkosznym asem w rękawie. Wygląda spektakularnie,a to tylko kilka minut pracy. Na pewno zapytacie, skąd ciasto …
Na start sezonu oda do rabarbaru. W pełnej krasie, pieczony z pomarańczą i usadowiony na kremowym jak lody labneh. Jeszcze płatki soli morskiej i chlust oliwa i można poczuć się …