Przewodnik kulinarny po Madrycie dla Vogue Polska

Przewodnik kulinarny po Madrycie dla Vogue Polska 1

Po 6 miesiącach spędzonych w Madrycie zabieram głos w sprawie. Dla Vogue Polska typuję najrozkoszniejsze kąski miasta. Te które śnią mi się po nocach, i dla których wrócę. Zaczynając od ulubionego miejsca na tortillę de patatas, poprzez „koreańską truflę” i maślane do sześcianu palmeras, a kończąc na churros (bądź porras) con chocolate, w której mógłbym się nurzać. Zapraszam do lektury, link o tutaj.

PS. Jeśli się nie wybieracie, zawsze można się rozmarzyć i nakarmić kulinarnym słowem. Przynajmniej ja tak robię!

Wasz,
Rozkoszny

fot. Michał Korkosz
fot. Michał Korkosz

fot. Michał Korkosz
UDOSTĘPNIJ
Share on facebook
Share on twitter

1 comment

Jadwiga 21 stycznia, 2022 - 11:50 am

Dziękuję za ten wpis, bardzo mile się czytało i wspominało własne pół roku w Madrycie i churros z czekoladą o 4 rano 😉

Reply

Leave a Comment