Gotuję dla Vogue’a: Tarta pomarańczowa

Kto by pomyślał, Rozkoszny gotuje dla „Vogue Polska”! W moim pierwszy felietonie piszę trochę o soli, o tym, że jak za dotknięciem magicznej różdżki, wydobywa smak z wszystkiego, co jadalne, a w przypadku wypieków balansuje słodycz, która przestaje być płytka. Na przykład w tarcie pomarańczowej, która nęcąco pachnie jak ulice Sewilli.

Zapraszam Was go lektury (i gotowania oczywiście). Przepis dostępy jest w nowej aplikacji Vogue’a. Można ją ściągnąć za darmo z AppStore lub Google Play. Link do przepisu zostawiam, o tutaj.

Gotuję dla Vogue’a: Tarta pomarańczowa 3

Gotuję dla Vogue’a: Tarta pomarańczowa 4

UDOSTĘPNIJ
Share on facebook
Share on twitter

4 komentarze

Scrabble 11 lutego, 2020 - 10:59 pm

To ciasto to jest po prostu poezja <3
Czy jest szansa, żeby smakowało nadal pysznie, jeśli byłaby potrzeba zastąpić czymś masło?
Uczulenie na białko krowie, nic nie poradzę 🙁

Reply
rozkoszny 12 lutego, 2020 - 11:02 am

Masło dla mnie absolutnie niezastąpiony składnik, nie wiem jak poradzić 🙁

Reply
Magda 7 maja, 2020 - 8:28 am

Rozkoszny nie mogę znaleźć tego przepisu u nich 🙁 jest artykuł ale przepis się nie wyświetla ,pomóż

Reply
rozkoszny 7 maja, 2020 - 12:50 pm

Sprawdziłem i jest na swoim miejscu. Musisz pobrać aplikację, aby móc przeczytać przepis

Reply

Leave a Comment